OPLEIDING

Kinder- en tienerkleding

Vakgebied Mode en creatie

10 modules
26 cursussen

Kinder- en tienerkleding


Vlotte outfits voor stoere kerels, prinsessenjurkjes voor je kleine meid of comfortabele kleertjes voor de allerkleinste sloebers leer je maken in de opleiding Realisaties kinder- en tienerkleding. Door zelf aan de slag te gaan met leuke stofjes en felle kleurtjes creëer je bovendien een originele outfit voor je kind of kleinkind waar iedereen jaloers op zal zijn. Stap voor stap leer je de afwerkingstechnieken aan onder professionele begeleiding van de leerkrachten en bovendien maak je de kleren op maat.

MODULES


Basis naaien

Meer info

Basis naaien

Meer info

Blouse/jurk

Meer info

Ensemble

Meer info

Mantel

Meer info

Modelwijzigingen vrije tijd (patroontekenen)

Meer info

Realisaties kinder- en tienerkleding

Meer info

Regenkledij

Meer info

Rok/pantalon

Meer info

Vrije tijd

Meer info

Bekijk het structuurschema

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar mode@cvoscala.be.

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Praktische info - materiaal

Ben je een starter? Dan hoef je niet meteen een naaimachine aan te kopen. Je leerkracht adviseert je graag over een goede prijs-kwaliteitsverhouding bij de aankoop van een naaimachine. Later in de opleiding is het wel beter als je je eigen naaimachine hebt. In de leslokalen zijn naaimachines, overlockmachines en strijkmateriaal beschikbaar. Werk je liever met je eigen naaimachine, breng ze dan gerust mee naar de les.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.