OPLEIDING

Engels

Vakgebied Talen

13 modules
23 cursussen

Engels


Wil je je overal ter wereld uit de slag kunnen trekken? Zou je gewoon een dagje willen shoppen in Londen? Of wil je jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt aanzienlijk verhogen? Schrijf je dan in voor een cursus Engels!
Vanaf de eerste les spreek je al Engels, want spreken staat bij ons centraal. Je leert communiceren in verschillende situaties en stap voor stap leer je ook Engels lezen en schrijven. Grammatica en woordenschat zijn bij ons geen doel op zich, maar middelen die je helpen om de taal beter te beheersen. In alle niveaus besteden we ook - zij het beperkt - aandacht aan cultuur en actualiteit.

MODULES


Engels 1

Meer info

Engels snel en praktisch

Meer info

Engels korte cursus 1B

Meer info

Engels 2

Meer info

Basis Engels voor horeca en toerisme

Meer info

Engels 3

Meer info

Engels korte cursus 3B

Meer info

Engels 4

Meer info

Engels 5

Meer info

Engels 6

Meer info

Engels conversatieklas 1

Meer info

Engels conversatieklas 2

Meer info

Excellent Engels spreken

Meer info

Bekijk het structuurschema

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar talen@cvoscala.be

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Officieel certificaat

Onze taalmodules zijn erkend door het departement onderwijs en zijn gekoppeld aan de niveaus van het Europees Referentiekader (ERK). Na het behalen van de doelstellingen krijg je een officieel (deel)certificaat dat een belangrijke troef kan zijn op de arbeidsmarkt.

Activiteiten

Talen in CVO Scala is meer dan les alleen. De taalleerkrachten van CVO Scala nemen hun cursisten regelmatig mee op (online) uitstap. Daarnaast organiseren we culturele avonden, spelavonden, voordrachten …

Praktische info - materiaal

Wil je weten met welk handboek we werken in de cursus van je keuze? Hier vind je meer info.

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's)

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's) zijn enkel mogelijk voor Frans (van niveau 1 tot en met niveau 6), Engels (van niveau 1 tot en met niveau 6) en Duits (van niveau 1 tot en met niveau 6). Andere talen en andere niveaus komen niet in aanmerking. Meer info vind je hier.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.