CURSUS

Elektrotechnisch installateur 4

Vakgebied Techniek / Opleiding Elektriciteit

De cursus vindt plaats op dit moment/deze locatie

Wat leer je in deze cursus?

Elektrotechnisch installateur 4 omvat de modules Montage en aansluiting domotica, Uittekenen en parameterisatie domotica en Project elektrisch dossier.

Montage en aansluiting domotica (40 lestijden) Je leert de bekabeling voor domotica aanbrengen. Je monteert en sluit installaties op zeer lage spanning aan.

Uittekenen en parameterisatie domotica (40 lestijden) Je leert een eenvoudig elektrisch schema met domotica uittekenen. Je automatiseert eenvoudige basisfuncties.

Project elektrisch dossier (40 lestijden) In deze module realiseer je een elektrisch plan voor een opdrachtgever. Je geeft advies aan de opdrachtgever en stelt de documenten op voor de elektrische keuring.

Bekijk hier enkele foto's

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar technieken@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Diplomagerichte opleiding

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Klik hier voor meer informatie

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!