nieuws
2022-06-23
Infodagen

OPLEIDING

Kinderbegeleider schoolgaande kinderen

Vakgebied Zorg

Kinderbegeleider Schoolgaande Kinderen


Wil je werken met kinderen tussen 3 en 12 jaar? In deze opleiding leer je buiten de schooltijd zorgen voor kleuters in de kleuterklas en voor kinderen van de basisschool. Je draagt bij aan hun algemene ontwikkeling in samenwerking met ouders, collega’s en externen, rekening houdend met de diversiteit in de samenleving. Dit is een gevarieerde, boeiende job met werkzekerheid in een speelse omgeving.

Dit certificaat verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt. Samen met Aanvullende Algemene Vorming kan je het diploma secundair onderwijs Kinderbegeleider schoolgaande kinderen behalen.

Bekijk hier enkele foto's

Bekijk het structuurschema

Inschrijvingen

Je kan je niet via de website inschrijven. We helpen je graag op een van onze secretariaten.


Meld je hier aan voor registratie.

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar personenzorg@cvoscala.be. Je kan ook deelnemen aan een van onze infosessies. Bekijk hier de planning en registreer je meteen.

Inschrijvingen voor deze opleiding zijn enkel mogelijk na het volgen van de infosessie of na een persoonlijk gesprek.

Hou me op de hoogte

Zijn de inschrijvingen voor de cursus waarin je interesse hebt al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden? Vul het formulier via deze link in. We contacteren je zodra deze cursus opnieuw wordt gepland.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.