OPLEIDING

Logistiek assistent in de zorg

Vakgebied Zorg

Logistiek assistent in de zorg


Werk je graag met mensen en voor mensen? Dan is werken in de zorgsector iets voor jou. Verzorgingsinstellingen zijn continu op zoek naar bekwaam personeel.

Als logistiek assistent in de zorg ondersteun je zorg- en verpleegteams in ziekenhuizen, woonzorgcentra, psychiatrische instellingen, dagcentra of andere gezondheidsvoorzieningen in de socialprofitsector. Je werkt steeds met en onder toezicht van het verzorgend en verplegend personeel.

Je wordt opgeleid voor een job met een gevarieerd takenpakket: onderhoud van materiaal, intern transport van patiënten/bewoners, huishoudelijke taken, organisatie en begeleiding van animatie en beperkte administratieve taken.
Je loopt stage in een verzorgingsinstelling en krijgt zo snel vertrouwen op de werkvloer.

Na je opleiding behaal je het certificaat Logistiek assistent in de zorg.

Deze opleiding kan je volgen in Knokke-Heist.

Wil je nog verder studeren?
De opleiding Logistiek assistent in de zorg zit - op twee stagemodules en een module Begeleide intervisie na - integraal vervat in de opleiding Zorgkundige. Het voordeel hiervan is dat je het volledige traject niet twee keer moet afleggen als je beide kwalificaties wil behalen.
Samen met Aanvullende Algemene Vorming kan je het diploma secundair onderwijs Zorgkundige behalen, wat je kansen vergroot op de arbeidsmarkt.

Heb je interesse in de opleiding Logistiek assistent in de zorg ?
Registreer je hieronder voor een infosessie.

MODULES


Theorie (7 modules)
Stagemodules (6 modules)

Bekijk hier enkele foto's

Bekijk het structuurschema

Interesse in de opleiding.

Start september/februari.

Inschrijven? Volg eerst een infosessie en/of een persoonlijk gesprek.

Registreer je hier voor de infosessie

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar personenzorg@cvoscala.be. Je kan ook deelnemen aan een van onze infosessies. Bekijk hier de planning en registreer je meteen.

Inschrijven voor deze opleiding is enkel mogelijk na het volgen van de infosessie of na een persoonlijk gesprek.

Hou me op de hoogte

Zijn de inschrijvingen voor de cursus waarin je interesse hebt al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden? Vul het formulier via deze link in. We contacteren je zodra deze cursus opnieuw wordt gepland.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!