OPLEIDING

Logistiek assistent in de zorg

Zorg

Structuurschema

Werk je graag met mensen en voor mensen? Dan is werken in de zorgsector iets voor jou. Verzorgingsinstellingen zijn continu op zoek naar bekwaam personeel.

Als logistiek assistent in de zorg ondersteun je zorg- en verpleegteams in ziekenhuizen, woonzorgcentra, psychiatrische instellingen, dagcentra of andere gezondheidsvoorzieningen in de socialprofitsector. Je werkt steeds met en onder toezicht van het verzorgend en verplegend personeel.

Je wordt opgeleid voor een job met een gevarieerd takenpakket: onderhoud van materiaal, intern transport van patiënten/bewoners, huishoudelijke taken, organisatie en begeleiding van animatie en beperkte administratieve taken.
Je loopt stage in een verzorgingsinstelling en krijgt zo snel vertrouwen op de werkvloer.

Na je opleiding behaal je het certificaat Logistiek assistent in de zorg.

Deze opleiding kan je volgen in Knokke-Heist.

Wil je nog verder studeren?
De opleiding Logistiek assistent in de zorg zit - op twee stagemodules en een module Begeleide intervisie na - integraal vervat in de opleiding Zorgkundige. Het voordeel hiervan is dat je het volledige traject niet twee keer moet afleggen als je beide kwalificaties wil behalen.
Samen met Aanvullende Algemene Vorming kan je het diploma secundair onderwijs Zorgkundige behalen, wat je kansen vergroot op de arbeidsmarkt.

Heb je interesse in de opleiding Logistiek assistent in de zorg ?
Registreer je hieronder voor een infosessie.

Interesse in de opleiding.

Start september/februari.

Inschrijven? Volg eerst een infosessie en/of een persoonlijk gesprek.

Registreer je hier voor de infosessie

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!