CURSUS

Bladerdeeg

Culinair / Bakkerij

Officiële benaming: Medewerker bakkerij / Bladerdeeg

Wat leer je in deze cursus?

Bladerdeeg is niet simpel om te maken: lekker krokant en met talloze laagjes. Tijdens deze module leer je hoe je dit toch zelf kan doen.

Van kneden van het basisdeeg tot inbrengen van boter en herhaaldelijk uitrollen en toeplooien: alles wordt uitvoerig ingeoefend.

Met het bladerdeeg worden er elke les gebakjes of taartjes gemaakt met diverse vullingen zoals ze bij de bakker in de etalage aangeboden worden.

Zelfgemaakt bladerdeeg smaakt zo veel beter, toch!

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!