OPLEIDING

Bakkerij

Vakgebied Culinair

7 modules
4 cursussen

Bakkerij


Van prachtige pistolets tot heerlijke brioches, we bakken alles met passie en genieten van de heerlijke geur en smaak van kraakvers, zelfgebakken brood en gebak. We bieden het volledige traject Medewerker bakkerij aan met als modules Broden en harde luxe (broden, pistolets …), Zachte luxe (sandwiches, klaaskoeken, brioches, melkbrood …), Taarten op basis van gistdegen en Gerezen bladerdeeg. Vervolgens kan je bij ons ook meer gespecialiseerde modules uit de opleidingen Bakker en Banketbakker volgen.

MODULES


Beslagen

Meer info

Bladerdeeg

Meer info

Broden en harde luxe

Meer info

Gerezen bladerdeeg

Meer info

Taarten op basis van gistdegen

Meer info

Vet- en kookdegen

Meer info

Zachte luxe

Meer info

Bekijk het structuurschema

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!