- 3
- Taarten op basis van gistdegen
CURSUS
Taarten op basis van gistdegen
Culinair / Bakkerij
Officiële benaming: Medewerker bakkerij / Taarten op basis van gistdegen
Wat leer je in deze cursus?
We kennen allemaal zanddeeg, bladerdeeg en brokkeldeeg.
In de module Taarten op basis van gistdegen werk je met taartbodemdeeg, een deeg dat een klein percentage gist bevat. Het eindproduct heeft een korte afbeet en een zalig mondgevoel. In de loop van de module bereid je taarten (groot en klein) met diverse vullingen en fruitsoorten. Enkele voorbeelden zijn: fruittaarten (open en gesloten), rijst- en flantaarten, vlaaien, crumbletaarten … Ook eierkoeken, tarte tropézienne, galette au sucre … komen aan bod.
Gebak om van te watertanden.
Bekijk hier enkele foto's
Hou me op de hoogte!
Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?
Vul het formulier inMeer info?
Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.
Kosten, financiering en betaald educatief verlof
Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.
Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.
Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!