CURSUS

Vet- en kookdegen

Culinair / Bakkerij

Officiële benaming: Medewerker bakkerij / Vet- en kookdegen

Wat leer je in deze cursus?

De benaming kookdeeg klinkt misschien niet bekend in de oren, maar als we spreken over soezenbeslag, dan weet je zeker waarover het gaat.

Je kent wel een eclair of soezen van bij de bakker, maar in deze cursus ga je er dieper op in. Je start met de basis: een soes, een eclair, het traditionele zwaantje ... en eens je dit onder de knie hebt, maak je tal van andere creaties: sneeuwballen met chocolademousse, mekken met aardbeien ...

Op het einde van de cursus leer je dat soezenbeslag kan gebruikt worden voor taarten, denk maar aan een Saint-Honorétaart of een tarte maison.

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!