- 2
- Hulpkok
Deze lessen leiden tot het certificaat Hulpkok. De opleiding start met de basismodule Eenvoudige gerechten. Je zet je opleiding verder in de module Bistrogerechten: je bereidt er meer verfijnde gerechten om je gasten culinair te verwennen. Wil je je nog verder specialiseren, dan kan je de module Restaurant à la carte volgen om het certificaat van Kok te behalen.
Cursussen
Eenvoudige gerechten
Bakken
Meer info
BBQ 3
Meer info
BBQ winter en zomer
1
Belgische keuken
Meer info
Dagelijks koken
1
Dagschotels vlees en gevogelte
Meer info
Eenvoudige nagerechten
Meer info
Eenvoudige visgerechten
Meer info
Italiaans koken
Meer info
Koken voor genieters
1
Luxe Barbecue
Meer info
Mediterrane keuken
Meer info
Oosters koken
Meer info
Thais koken
1
Themakoken
3
Wereldkeuken
1
Wild en gevogelte + zomerse gerechten
Meer info
Bistrogerechten
Bistrogerechten met groenten en kruiden
1
Bistrogerechten met vis
1
Bistrogerechten met vlees
Meer info
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Meer info
Bistronagerechten
Meer info
Seafood
Meer info
Themakoken vlees
Meer info
Vegetarisch koken
Meer info
Warme keuken
Meer info
Diplomagerichte opleiding
Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog
behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De
combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!