- 2
- Hulpkok
Deze lessen leiden tot het certificaat Hulpkok. De opleiding start met de basismodule Eenvoudige gerechten. Je zet je opleiding verder in de module Bistrogerechten: je bereidt er meer verfijnde gerechten om je gasten culinair te verwennen. Wil je je nog verder specialiseren, dan kan je de module Restaurant à la carte volgen om het certificaat van Kok te behalen.
Cursussen
Eenvoudige gerechten
Bakken
1

BBQ wild en gevogelte
Meer info
BBQ zomer
Meer info
Dagelijks koken
Meer info
Italiaans koken
Meer info
Koken voor genieters
1

Luxe barbecue
Meer info
Mediterrane keuken
Meer info
Oosters koken
Meer info
Themakoken
Meer info
Wereldkeuken
Meer info
Wereldkeuken 2
Meer info
Bistrogerechten
Aziatisch koken
Meer info
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Meer info
Bistrogerechten met vis
Meer info
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Meer info
Bistronagerechten
Meer info
Thaise keuken
Meer info
Themakoken vlees
1

Warme keuken
1

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!