OPLEIDING

Hulpkok

Vakgebied Culinair

36 modules
22 cursussen

Hulpkok


Deze lessen leiden tot het certificaat Hulpkok. De opleiding start met de basismodule Eenvoudige gerechten. Je zet je opleiding verder in de module Bistrogerechten: je bereidt er meer verfijnde gerechten om je gasten culinair te verwennen. Wil je je nog verder specialiseren, dan kan je de module Restaurant à la carte volgen om het certificaat van Kok te behalen.

MODULES


Eenvoudige gerechten (13 modules)
Bistrogerechten (11 modules)

Bekijk het structuurschema

Diplomagerichte opleiding

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Klik hier voor meer informatie

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!