CURSUS

Mediterrane keuken

Culinair / Hulpkok

Officiële benaming: Hulpkok / Bistrogerechten met vlees en gevogelte

Officiële benaming: Hulpkok / Eenvoudige vlees, - gevogelte en visgerechten

De cursus vindt plaats op deze 3 momenten/locaties

80 lestijden
0% afstandsonderwijs
€ 120 Inschrijvingsgeld
# 21127
Nieuw
Roeselare - Campus Groenestraat
Van 11/09/25 tot 21/05/26
DO AV
# 21134
Nieuw
Torhout - Campus Eureka
Van 09/09/25 tot 05/05/26
DI AV
# 21137
Nieuw
Izegem - Campus Bellevue
Van 18/09/25 tot 11/06/26
DO AV

Wat leer je in deze cursus?

In de cursus Mediterrane keuken maak je een culinaire rondreis in het Middellandse zeegebied. Het overweldigende smaakpalet maakt deze keuken onweerstaanbaar en bovendien is deze keuken heel gezond.

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Diplomagerichte opleiding

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Klik hier voor meer informatie

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!