OPLEIDING

Arabisch

Vakgebied Talen

6 modules

Arabisch


Met meer dan 300 miljoen sprekers behoort Arabisch tot de wereldtalen. Je kan ermee terecht van Marokko tot Oman. Ook dichter bij huis kan je Arabisch gebruiken: misschien wil je je Arabische buren begroeten in hun taal? Of misschien heb je basiskennis van het Arabisch nodig voor je werk?
Het vertrekpunt van onze cursus is Modern Standaard Arabisch, maar de lessen geven ook aandacht aan de diversiteit van de spreektalen. Je leert eenvoudige conversaties voeren zoals jezelf voorstellen, de weg vragen, eten en drinken bestellen, en nog veel meer. Daarnaast leer je het Arabische alfabet.

MODULES


Arabisch voor absolute beginners @home (Breakthrough 1A)

Meer info

Arabisch 1

Meer info

Arabisch 2

Meer info

Arabisch 3

Meer info

Arabisch 5 (treshold mondeling + schriftelijk)

Meer info

Arabisch 6

Meer info

Bekijk het structuurschema

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar talen@cvoscala.be

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Officieel certificaat

Onze taalmodules zijn erkend door het departement onderwijs en zijn gekoppeld aan de niveaus van het Europees Referentiekader (ERK). Na het behalen van de doelstellingen krijg je een officieel (deel)certificaat dat een belangrijke troef kan zijn op de arbeidsmarkt.

Activiteiten

Talen in CVO Scala is meer dan les alleen. De taalleerkrachten van CVO Scala nemen hun cursisten regelmatig mee op (online) uitstap. Daarnaast organiseren we culturele avonden, spelavonden, voordrachten …

Praktische info - materiaal

Wil je weten met welk handboek we werken in de cursus van je keuze? Hier vind je meer info.

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's)

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's) zijn enkel mogelijk voor Frans (van niveau 1 tot en met niveau 6), Engels (van niveau 1 tot en met niveau 6) en Duits (van niveau 1 tot en met niveau 6). Andere talen en andere niveaus komen niet in aanmerking. Meer info vind je hier.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!