OPLEIDING
Technicus fermentatieprocessen zuivel
Vakgebied Chemie
- Home
- /
- Vakgebieden
- /
- Chemie
- /
- Technicus fermentatieprocessen zuivel
Technicus fermentatieprocessen zuivel
Staat ‘zelf yoghurt en kaas maken’ al lang op jouw to-do lijstje? Droom je ervan om in de voedingsindustrie aan de slag te gaan en dan zelf aan de slag te gaan met de kazen en yoghurt? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven. Bij CVO Scala is iedereen welkom: van werknemer tot zelfstandige, van beginner tot semi-professioneel. Leer de kneepjes van het vak en scherp je techniek aan.
MODULES
Basiskennis fermentatieprocessen
Fermentatie zachte zuivel
Yoghurt en zachte kazen maken
Extra info
Meer info?
Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar chemie@cvoscala.be.
Kosten, financiering en betaald educatief verlof
Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.
Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.
Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!