CURSUS

Banketspecialiteiten

cursusnummer: 21170

Officiële benaming: Banketbakker / Banketspecialiteiten
Lestijden
80
Afstandsonderwijs
0%
Cursusnummer
21170
Cursusgeld
€ 125
Inschrijvingsgeld
€ 120
Gedeeltelijke vrijstelling
€ 24
Periode
09/09/25 - 20/01/26
MarkerOostende - De Foodbox

Uurrooster

Dag Datum Uur
dinsdag 09/09/25 18:00-22:05
dinsdag 16/09/25 18:00-22:05
dinsdag 23/09/25 18:00-22:05
dinsdag 30/09/25 18:00-22:05
dinsdag 07/10/25 18:00-22:05
dinsdag 14/10/25 18:00-22:05
dinsdag 21/10/25 18:00-22:05
dinsdag 04/11/25 18:00-22:05
dinsdag 18/11/25 18:00-22:05
dinsdag 25/11/25 18:00-22:05
dinsdag 02/12/25 18:00-22:05
dinsdag 09/12/25 18:00-22:05
dinsdag 16/12/25 18:00-22:05
dinsdag 06/01/26 18:00-22:05
dinsdag 13/01/26 18:00-22:05
dinsdag 20/01/26 18:00-22:05

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!