Officiële benaming: Medewerker bakkerij / Beslagen
Lestijden
80
Afstandsonderwijs
0%
Cursusnummer
16665
Cursusgeld
€ 125
Inschrijvingsgeld
€ 120
Gedeeltelijke vrijstelling
€ 24
Periode
18/09/24 - 04/06/25
MarkerRoeselare - Campus Groenestraat

Uurrooster

Dag Datum Uur
woensdag 18/09/24 18:00-22:05 icon
woensdag 02/10/24 18:00-22:05 icon
woensdag 16/10/24 18:00-22:05 icon
woensdag 27/11/24 18:00-22:05
woensdag 11/12/24 18:00-22:05
woensdag 08/01/25 18:00-22:05
woensdag 22/01/25 18:00-22:05
woensdag 05/02/25 18:00-22:05
woensdag 19/02/25 18:00-22:05
woensdag 26/02/25 18:00-22:05
woensdag 19/03/25 18:00-22:05
woensdag 02/04/25 18:00-22:05
woensdag 30/04/25 18:00-22:05
woensdag 14/05/25 18:00-22:05
woensdag 21/05/25 18:00-22:05
woensdag 04/06/25 18:00-22:05

Wat leer je in deze cursus?

In deze module leer je beslagen maken voor biscuits, taarten en cakes. Je leert o.a. een kerstbuche, profiteroles, mergpijpjes, speculaas en merveilleux voorbereiden, bakken en afwerken.

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!