- 4
- Beslagen
- Lestijden
- 80
- Afstandsonderwijs
- 0%
- Cursusnummer
- 18952
- Cursusgeld
- € 125
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Gedeeltelijke vrijstelling
- € 24
- Periode
- 29/01/25 - 11/06/25
Uurrooster
Dag | Datum | Uur | |
---|---|---|---|
woensdag | 29/01/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 05/02/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 12/02/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 19/02/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 26/02/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 12/03/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 19/03/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 26/03/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 02/04/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 23/04/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 30/04/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 07/05/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 14/05/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 21/05/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 04/06/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 11/06/25 | 18:00-22:05 |
Wat leer je in deze cursus?
In deze module leer je beslagen maken voor biscuits, taarten en cakes. Je leert o.a. een kerstbuche, profiteroles, mergpijpjes, speculaas en merveilleux voorbereiden, bakken en afwerken.
Bekijk hier enkele foto's
Hou me op de hoogte!
Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?
Vul het formulier inMeer info?
Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.
Kosten, financiering en betaald educatief verlof
Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.
Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.
Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!