- 4
- Bourgondisch koken
- Lestijden
- 80
- Afstandsonderwijs
- 0%
- Cursusnummer
- 16637
- Cursusgeld
- € 180
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Gedeeltelijke vrijstelling
- € 24
- Periode
- 18/09/24 - 25/06/25
Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving. We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.
Uurrooster
Dag | Datum | Uur | |
---|---|---|---|
woensdag | 18/09/24 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 02/10/24 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 16/10/24 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 13/11/24 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 27/11/24 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 11/12/24 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 08/01/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 22/01/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 05/02/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 19/02/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 19/03/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 02/04/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 30/04/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 14/05/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 11/06/25 | 18:00-22:05 | |
woensdag | 25/06/25 | 18:00-22:05 |
Hou me op de hoogte!
Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?
Vul het formulier inMeer info?
Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.
Kosten, financiering en betaald educatief verlof
Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.
Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.
Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!