CURSUS

Koken voor beginners

cursusnummer: 16587

Officiële benaming: Koken / Basis koken
Lestijden
80
Afstandsonderwijs
0%
Cursusnummer
16587
Cursusgeld
€ 180
Inschrijvingsgeld
€ 120
Gedeeltelijke vrijstelling
€ 24
Periode
11/09/24 - 07/05/25

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving. We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

MarkerWervik - Campus Futura

Uurrooster

Dag Datum Uur
woensdag 11/09/24 18:00-22:05 icon
woensdag 25/09/24 18:00-22:05 icon
woensdag 09/10/24 18:00-22:05 icon
woensdag 23/10/24 18:00-22:05
woensdag 06/11/24 18:00-22:05
woensdag 20/11/24 18:00-22:05
woensdag 04/12/24 18:00-22:05
woensdag 18/12/24 18:00-22:05
woensdag 15/01/25 18:00-22:05
woensdag 29/01/25 18:00-22:05
woensdag 12/02/25 18:00-22:05
woensdag 26/02/25 18:00-22:05
woensdag 12/03/25 18:00-22:05
woensdag 26/03/25 18:00-22:05
woensdag 23/04/25 18:00-22:05
woensdag 07/05/25 18:00-22:05

Wat leer je in deze cursus?

Je leert de basisbeginselen van het koken en de elementaire kooktechnieken. Je bereidt gerechten uit de dagelijkse keuken.

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!