CURSUS

Bistrogerechten met vlees en gevogelte

cursusnummer: 16299

Officiële benaming: Hulpkok / Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Lestijden
80
Afstandsonderwijs
0%
Cursusnummer
16299
Cursusgeld
€ 215
Inschrijvingsgeld
€ 120
Gedeeltelijke vrijstelling
€ 24
Periode
10/09/24 - 14/01/25
MarkerKoekelare - Da Vinci

Uurrooster

Dag Datum Uur
dinsdag 10/09/24 18:00-22:05 icon
dinsdag 17/09/24 18:00-22:05
dinsdag 24/09/24 18:00-22:05
dinsdag 01/10/24 18:00-22:05
dinsdag 08/10/24 18:00-22:05
dinsdag 15/10/24 18:00-22:05
dinsdag 22/10/24 18:00-22:05
dinsdag 05/11/24 18:00-22:05
dinsdag 12/11/24 18:00-22:05
dinsdag 19/11/24 18:00-22:05
dinsdag 26/11/24 18:00-22:05
dinsdag 03/12/24 18:00-22:05
dinsdag 10/12/24 18:00-22:05
dinsdag 17/12/24 18:00-22:05
dinsdag 07/01/25 18:00-22:05
dinsdag 14/01/25 18:00-22:05

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Diplomagerichte opleiding

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Klik hier voor meer informatie

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!