CURSUS

Bistrogerechten met vlees en gevogelte

cursusnummer: 17074

Officiële benaming: Hulpkok / Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Lestijden
80
Afstandsonderwijs
0%
Cursusnummer
17074
Cursusgeld
€ 215
Inschrijvingsgeld
€ 120
Gedeeltelijke vrijstelling
€ 24
Periode
09/09/24 - 02/06/25
MarkerTorhout - Campus Eureka

Uurrooster

Dag Datum Uur
maandag 09/09/24 18:00-22:05 icon
maandag 23/09/24 18:00-22:05
maandag 07/10/24 18:00-22:05
maandag 21/10/24 18:00-22:05
maandag 04/11/24 18:00-22:05
maandag 18/11/24 18:00-22:05
maandag 02/12/24 18:00-22:05
maandag 16/12/24 18:00-22:05
maandag 13/01/25 18:00-22:05
maandag 27/01/25 18:00-22:05
maandag 10/02/25 18:00-22:05
maandag 24/02/25 18:00-22:05
maandag 10/03/25 18:00-22:05
maandag 24/03/25 18:00-22:05
maandag 05/05/25 18:00-22:05
maandag 19/05/25 18:00-22:05
maandag 02/06/25 18:00-22:05

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Diplomagerichte opleiding

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Klik hier voor meer informatie

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!