- 4
- Warme keuken
- Lestijden
- 80
- Afstandsonderwijs
- 0%
- Cursusnummer
- 16077
- Cursusgeld
- € 205
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Gedeeltelijke vrijstelling
- € 24
- Periode
- 17/09/24 - 10/06/25
Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving. We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.
Uurrooster
Dag | Datum | Uur | |
---|---|---|---|
dinsdag | 17/09/24 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 01/10/24 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 15/10/24 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 12/11/24 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 26/11/24 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 10/12/24 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 07/01/25 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 21/01/25 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 04/02/25 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 18/02/25 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 18/03/25 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 01/04/25 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 29/04/25 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 13/05/25 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 27/05/25 | 18:00-22:05 | |
dinsdag | 10/06/25 | 18:00-22:05 |
Wat leer je in deze cursus?
In deze cursus maak je kennis met verschillende producten en technieken uit de keuken. Je kookt ook met minder evidente ingrediënten zoals pastinaak, inktvis, artisjok, filodeeg en polentameel. Je oefent de basishandelingen met eenvoudige bereidingen zoals penne carbonara, gele paprikasoep, ratatouille en rijsttaart. Geleidelijk aan waag je je aan eigentijdse verfijnde bereidingen: aardpeersoep, viscrumble, zomerse carpaccio’s, winterse gratins en chutneys. De seizoenen vormen onze inspiratiebron voor de ingrediënten en smaken.
Hou me op de hoogte!
Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?
Vul het formulier inMeer info?
Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.
Kosten, financiering en betaald educatief verlof
Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.
Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.
Diplomagerichte opleiding
Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog
behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De
combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!