CURSUS

Safe online

cursusnummer: 18255

Officiële benaming: Niet decretaal / Niet decretaal
Lestijden
0
Afstandsonderwijs
0%
Cursusnummer
18255
Cursusgeld
€ 0
Inschrijvingsgeld
€ 0
Gedeeltelijke vrijstelling
€ 0
Periode
08/10/24 - 22/10/24

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving. We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

MarkerRoeselare - Campus Tant

Uurrooster

Dag Datum Uur
dinsdag 08/10/24 18:10-21:15
dinsdag 15/10/24 18:10-21:15
dinsdag 22/10/24 18:10-21:15

Wat leer je in deze cursus?

In drie lessen leer je stap voor stap hoe je je kan wapenen tegen diverse online bedreigingen.

We gaan dieper in op risico’s, zoals malware en spyware, en tonen je hoe je je hiertegen kan verdedigen. Leer effectieve software installeren om je online veiligheid te waarborgen. Daarnaast behandelen we onderwerpen zoals phishing en ransomware, en verwerf je de nodige vaardigheden om deze bedreigingen aan te pakken. Leer ook een vergrendelscherm instellen, het systeem regelmatig updaten, machtigingen beheren en openbare netwerken veilig gebruiken.

Tijdens de lessen werk je op je eigen toestel.

Deze cursusreeks wordt gratis aangeboden dankzij de steun van de Stad Roeselare en Vlaanderen, in het kader van het actieplan Iedereen Digitaal en Digibanken. Kom meer te weten over dit aanbod via www.iedereendigitaalroeselare.be.

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!