CURSUS

Basiskennis fermentatieprocessen

Chemie / Technicus fermentatieprocessen zuivel

Wat leer je in deze cursus?

In deze module maak je kennis met de productie van kaas en andere zuivelproducten. Je leert de eigenschappen van de grondstoffen kennen en de bereidingswijze. Je maakt uitgebreid kennis met de eigenschappen van melk. Je leert ontroomen. Je leert de microbiologie van de melk, het stremingsproces en de warmtebehandeling. Je maakt onder meer yoghurt, verschillende zachte kazen en verschillende soorten melk maken.

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar chemie@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!