- 3
- Fermentatie zachte zuivel
CURSUS
Fermentatie zachte zuivel
Chemie / Technicus fermentatieprocessen zuivel
Officiële benaming: Technicus fermentatieprocessen zuivel / Fermentatie zachte zuivel

Wat leer je in deze cursus?
In deze doegerichte module leer je ontroomen, je maakt verschillende soorten zachte kazen, Yoghurt, room, boter en melk.




Bekijk hier enkele foto's
Hou me op de hoogte!
Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?
Vul het formulier inMeer info?
Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar chemie@cvoscala.be.
Kosten, financiering en betaald educatief verlof
Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.
Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.
Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!