CURSUS

Taarten op basis van gistdegen

cursusnummer: 21177

Officiële benaming: Medewerker bakkerij / Taarten op basis van gistdegen
Lestijden
80
Afstandsonderwijs
0%
Cursusnummer
21177
Cursusgeld
€ 125
Inschrijvingsgeld
€ 120
Gedeeltelijke vrijstelling
€ 24
Periode
10/09/25 - 20/05/26

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving. We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

MarkerRoeselare - Campus Groenestraat

Uurrooster

Dag Datum Uur
woensdag 10/09/25 18:00-22:05
woensdag 24/09/25 18:00-22:05
woensdag 08/10/25 18:00-22:05
woensdag 22/10/25 18:00-22:05
woensdag 05/11/25 18:00-22:05
woensdag 19/11/25 18:00-22:05
woensdag 03/12/25 18:00-22:05
woensdag 17/12/25 18:00-22:05
woensdag 14/01/26 18:00-22:05
woensdag 28/01/26 18:00-22:05
woensdag 11/02/26 18:00-22:05
woensdag 25/02/26 18:00-22:05
woensdag 11/03/26 18:00-22:05
woensdag 25/03/26 18:00-22:05
woensdag 22/04/26 18:00-22:05
woensdag 06/05/26 18:00-22:05
woensdag 20/05/26 18:00-22:05

Wat leer je in deze cursus?

We kennen allemaal zanddeeg, bladerdeeg en brokkeldeeg.

In de module Taarten op basis van gistdegen werk je met taartbodemdeeg, een deeg dat een klein percentage gist bevat. Het eindproduct heeft een korte afbeet en een zalig mondgevoel. In de loop van de module bereid je taarten (groot en klein) met diverse vullingen en fruitsoorten. Enkele voorbeelden zijn: fruittaarten (open en gesloten), rijst- en flantaarten, vlaaien, crumbletaarten … Ook eierkoeken, tarte tropézienne, galette au sucre … komen aan bod.

Gebak om van te watertanden.

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!