CURSUS

Trendy koken

cursusnummer: 21161

Officiële benaming: Koken / Trendy koken
Lestijden
80
Afstandsonderwijs
0%
Cursusnummer
21161
Cursusgeld
€ 180
Inschrijvingsgeld
€ 120
Gedeeltelijke vrijstelling
€ 24
Periode
10/09/25 - 21/01/26

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving. We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

MarkerBrugge - Sint-Andries

Uurrooster

Dag Datum Uur
woensdag 10/09/25 18:00-22:05
woensdag 17/09/25 18:00-22:05
woensdag 24/09/25 18:00-22:05
woensdag 01/10/25 18:00-22:05
woensdag 08/10/25 18:00-22:05
woensdag 15/10/25 18:00-22:05
woensdag 22/10/25 18:00-22:05
woensdag 05/11/25 18:00-22:05
woensdag 12/11/25 18:00-22:05
woensdag 19/11/25 18:00-22:05
woensdag 26/11/25 18:00-22:05
woensdag 03/12/25 18:00-22:05
woensdag 10/12/25 18:00-22:05
woensdag 17/12/25 18:00-22:05
woensdag 07/01/26 18:00-22:05
woensdag 14/01/26 18:00-22:05
woensdag 21/01/26 18:00-22:05

Wat leer je in deze cursus?

Wil je kennismaken met de klassiekers uit grootmoeders keuken met een hedendaagse, moderne toets? Dan kan je hier terecht! Zowel alledaagse Europese en niet-Europese gerechten als feestelijke gerechten staan op het programma, zodat je je huisgenoten en gasten bij elke gelegenheid iets heerlijks kan voorschotelen! Deze module bevat tal van tips om met gewone producten een bijzondere maaltijd te bereiden. De presentatie van de gerechten onder het motto “het oog wil ook wat" komt zeker aan bod. Iedere les bereid je een volledig menu dat bestaat uit een voorgerecht en/of soep, hoofdgerecht, dessert en/of gebak. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan een aperitief met bijhorende hapjes.

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!